Prijavi se
Način plaćanja - Wink Srbija

Način plaćanja

POUZEĆEM

Kada odaberete način plaćanja pouzećem to podrazumeva plaćanje isključivo gotovinom, prilikom preuzimanja paketa od kurira. Kurir Vam naplaćuje otkupninu u iznosu Vaše porudžbine, bez dodatnih troškova. Savet je da pripremite tačan iznos.

NALOG ZA PRENOS / UPLATNICOM

Ovaj način plaćanja podrazumeva avansno plaćanje elektronskim putem ili uplatnicom na šalteru Pošte ili neke od banaka, pri čemu Vam poručeno šaljemo nakon evidentiranja uplate. Kada odaberete ovaj način plaćanja, neophodno je da dobijete potvrdu na Vaš e-mail da je odabrano rezervisano po Vašoj porudžbini i da možete izvršiti plaćanje. Od trenutka dobijanja obaveštenja željeni proizvodi će biti na rezervaciji za Vas naredna 3 dana. Rok za dostavu je 2 do 5 radnih dana od momenta evidentiranje uplate.

POVRAT NOVCA

U skladu sa članom 33. Zakona o zaštiti potrošača, ako potrošač ostvari pravo na odustanak od ugovora, smatra se da ugovor nije ni zaključen i nastaju obaveze propisane članovima 34. i 35. ovog zakona. Kod ugovora o prodaji robe koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija ili na daljinu, trgovac je dužan da vrati potrošaču sredstva koja je platio po osnovu ugovora. Kupac može očekivati povrat novca samo u slučaju da je poručeno vraćeno u istom stanju u kome je isporučeno odnosno nekorišćeno, neoštećeno i u originalnoj ambalaži. Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana. Novac se kupcu vraća isključivo uplatom na tekući račun.
Ukoliko je pri kupovini odabran način plaćanja pouzećem, kupac je u obavezi da prilikom povrata kupljene robe priloži popunjen obrazac Izjava o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu, gde je neophodno navesti broj tekućeg računa na koji se može izvršiti uplata novca.
Kada je poručeno plaćeno uplatnicom, elektronski ili na šalteru Pošte ili banke, povrat novca se obavlja na broj računa sa koga je i evidentirana uplata.

Loading